Motorolan X-luuriin huhutaankin keskitason speksejä

Teemu Laitila

Motorolan X-luuriin huhutaankin keskitason speksejä
Motorolan odotettu X-puhelin ei välttämättä kilpailekaan HTC Onen ja Galaxy S4:n kanssa Android-puhelinten herruudesta, vaan tuoreen huhun perusteella se sijoittuisi enemmänkin keskihintaluokkaan.

Huhun takana on useista tarkoiksi osoittautuneista vuodoista vastannut Twitter-tunnus @evleaks. Viikonloppuna julkaistussa twiitissä Motorolan X-mallin strategisiksi ominaisuuksiksi kerrotaan Qualcommin kaksiytiminen Snapdragon S4 -piiri (MSM8960), 1280x720 pikselin näyttö, jonka fyysisestä koosta ei kuitenkaan ole tietoa, 16 gigatavua tallennustilaa ja 10 sekä 2 megapikselin kamerat. Käyttöjärjestelmänä olisi nykyisin tuorein Android 4.2.2.



Jos evleaksin tiedot pitävät paikkansa, Google vaikuttaisi valinneen Motorolalle erilaisen strategian kutistuneen markkinaosuuden kasvattamiseen. Huhussa mainituilla spekseillä varustettua puhelinta voidaan tuskin hinnoitella kovin korkealle, mikä todennäköisesti kasvattaa myyntilukuja.



Motorolalla saattaa kuitenkin olla takataskussaan muita yllätyksiä, joita evaleaksin listaus ei mainitse. Jos puhelin olisi fyysiseltä kooltaan lähempänä neljää kuin viittä tuumaa ja akun kapasiteettia olisi saatu kasvatettua reippaasti keskiarvon yläpuolella, yhdistelmä "riittäviä" ominaisuuksia ja hyvää akkukestoa saattaisi saada monet vakuuttuneiksi. Toki kaikki on vielä täyttä arvailua siihen saakka kunnes luuri oikeasti julkaistaan. Onneksi sen pitäisi tapahtua "kesän aikana". Lisäksi koska kyseessä on Motorola, ei ole täyttä varmuutta tullaanko luuria näkemään ikinä Euroopan puolella valtamerta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.