Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonen äänihaku on nyt tuplasti nopeampi ja 15 % tarkempi

Valtteri Ahonen

Windows Phonen äänihaku on nyt tuplasti nopeampi ja 15 % tarkempi
Bing Speech -tiimi on julkaissut Microsoft Researchin kanssa yhteistyössä kehiteltyjä parannuksia puheentunnistukseen. Windows Phonen äänihakuominaisuuksia parantava päivitys on Yhdysvalloissa jo jaossa.

Puheen tunnistaminen on osoittautunut tietotekniikan alalla haastavaksi tehtäväksi, eikä läheskään täydellisiä järjestelmiä vielä ole. Käyttökelpoisella tasolla sentään olla jo, ainakin jos puhujan äidinkielenä on englanti.

Bing Blogsin julkaisemassa jutussa kerrotaan, kuinka Bingin puheentunnistusta on parannettu niin sanotun DNN-tekniikan (Deep Neural Networks) avulla. DNN-tekniikan inspiraationa on käytetty aivojen neuroneja ja niiden rakennetta. Sen avulla äänikomennot suoritetaan nyt kaksi kertaa nopeammin ja tunnistetaan noin 15 prosenttia tarkemmin kuin ennen.
Edit: Korjattu Microsoft Researchin osallisuutta juttuun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja