>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta 6,18 millimetriä paksu Android-puhelin

2
Manu Pitkänen

Huaweilta 6,18 millimetriä paksu Android-puhelin
Huawei on julkistanut lehdistötiedotteessa maailman ohuimmaksi älypuhelimeksi ristityn Ascend P6:n. Hyvin pelkistetyllä designilla koristeltu Android-puhelin on vain 6,18 millimetriä paksu ja painaa 120 grammaa.

Ascend P6 on siis hieman painavampi kuin iPhone 5, eikä se pärjää valmistajan väitteistä huolimatta paksuudessakaan aivan UMeoxin X5:lle (5,6 millimetriä paksu). Huawein "ohukainen" on valmistettu alumiinista ja se tulee saataville mustana, valkoisena ja tyttömäisen pinkkinä.

Rautavalinnoissa Huawei on päätynyt neliytimiseen suorittimeen (1,5 GHz), kahden gigatavun keskusmuistiin, 720p-tasoiseen 4,7 tuuman näyttöön ja kahdeksaan gigatavun tallennusmuistiin, jota voi laajentaa microSD-paikan ansiosta. Kamerasta löytyy kahdeksan megapikseliä ja f/2.0:n aukko. Etukamera ei kalpene paljoa pääkameralle, sillä se nappaa viiden megapikselin still-kuvia. Äänentoistoon on laitettu Dolby Digital Plus -tekniikkaa.Ohueen pakettiin on kääritty 2000 mAh:n akku. Kauppoihin Huawei Ascend P6 tulee Euroopassa heinäkuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Niihh!! (vahvistamaton)

1

Pitäisi varmaan otsikossa ja jutussa lukea "ohut" eikä "paksu".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

2

Paksuus on suure, mutta ohuus ei. Ei myöskään esimerkiksi sanota, että puhelin on 96 gramman kevyinen vaan painoinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.