>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esitteli uuden UltraPixel-kameralla varustetun puhelimen

Manu Pitkänen

HTC esitteli uuden UltraPixel-kameralla varustetun puhelimen
Jos pidit HTC Onesta, niin melko varmasti yhtiön uusi Aasian markkinoille suunniteltu Buttlerfly s -älypuhelin kiinnostaa vähintäänkin yhtä paljon (vaikka Butterfly s onkin ennemminkin J Butterflyn seuraaja). Butterfly s muistuttaa ulkoisesti edeltäjäänsä, mutta teknisesti se on enemmän parannettu HTC One.

HTC Butterfly s:stä löytyy Onesta tuttu neljän megapikselin ja 1/3 tuuman kenno (UltraPixel-kamera), joka on yhdistetty 28 millimetrin f/2.0 -optiikkaan. Edestä löytyy 2,1 megapikselin kamera, joka on niin ikään tuttu Onesta. Suoritin Butterfly s:ssä 1,9 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä neliytiminen Snapdragon 600, eli se on 200 megahertsin verran vikkelämpi kuin One. Keskusmuistia on kahden gigatavun verran. Puhelimen Super LCD 3 -tekniikkaan perustuva Full HD -näyttö on kooltaan viisi tuumaa ja sitä ympäröi kaksi kaiutinta.Onessa käytetty 2300 milliampeeritunnin akku on vaihtunut selvästi suurempaan 3200 milliampeerituntiseen malliin. HTC:n mukaan täydestä akusta pitäisi löytyä virtaa 3,5 päivää kestävään jatkuvaan musiikin kuunteluun. 16 gigatavun tallennusmuistia voi laajentaa halutessaan microSD-kortilla.

Butterfly s tulee myyntiin Taiwanissa heinäkuussa. Saatavuustietoja muiden maiden osalta ei ole julkistettu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.