Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA etsii itselleen uusia omistajia

Manu Pitkänen

DNA etsii itselleen uusia omistajia
Teleoperaattori DNA on kertonut kartoittavansa yhtiön omistuspohjan laajentamista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhtiölle etsitään uusiksi omistajiksi pääomasijoittajia. Tämän vaihtoehdon kanssa kilpailee pörssiin listautuminen.

Reuters kertoi aiemmin keväällä, että DNA harkitsisi yhtiön myymistä pääomasijoittajille noin miljardilla eurolla tai listautumista pörssiin. Operaattori ei vielä tuolloin halunnut kommentoida tietoja. DNA on suomen kolmanneksi suurin teleoperaattori, Elisa ja Sonera ovat listautuneet pörssiin.
Lehdistötiedotteen mukaan myöhemmin kesällä tarkentuu jatkavatko DNA:n omistajat neuvotteluja pääomasijoittajan kanssa, eteneekö yhtiö listautumisaikeissa syksyllä vai säilyykö nykyinen omistus ennallaan.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja