Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC vahvisti One minin näytön resoluution

Manu Pitkänen

HTC vahvisti One minin näytön resoluution
Huhuissa ja kuvavuodoissa esiintyneen HTC One minin näytön resoluutioksi on vahvistunut puhelinvalmistajan omien sivujen kautta (UAProf) 1280x720 pikseliä. Tämä on linjassa aiempien huhujen kanssa.

Edellisissä huhuissa puhelimen näytön koon on sanottu olevan 4,3 tuumaa. Suoritin on ilmeisesti kaksiytiminen ja toimii 1,4 gigahertsin kellotaajuudella. Keskusmuistia on kahden gigatavun edestä. Sisäistä tallennusmuistia on 16 gigatavua. Vuotaneet kuvat puhelimesta julkaissut virolainen Delfi.ee-sivusto mainitsi HTC One minin julkaisuajankohdan sijoittuvan elokuun paikkeille. Bloombergin tietojen mukaan puhelin julkaistaisiin elokuussa.Bloomberg ei sanonut puhelimen hinnoittelusta mitään, mutta Delfi.ee odottaa hinnan asettuvan 400 euron tietämille. Teknisesti HTC One mini on varteenotettava vaihtoehto Samsungin Galaxy S4 minille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja