Apple julkaisi uuden beta-version iOS 7:stä

1
Manu Pitkänen

Apple julkaisi uuden beta-version iOS 7:stä
Apple on julkaissut WWDC:ssä esitellyn iOS 7 -käyttöjärjestelmän toisen beta-version. Kuten ehkä arvata saattoi, on uudessa betassa keskitytty pääosin käyttöjärjestelmän viilaamiseen. Isona uutena asiana on iPadille ja iPad minille optimoitu versio, jota ei WWDC:ssä nähty.

Ruutukaappauksia iPadille suunnitellusta iOS 7 beta 2:sta löytyy esimerkiksi 9to5macin artikkelista. Betan myötä iPad saa tuen HDR-kuvaukselle, joka on ollut saatavilla iPhonelle jo iOS 4.1:stä alkaen. Uusi beta sisältää miehen ja naisen Siri-äänet englanniksi, Voice Memos -äänimuistiosovelluksen sekä paljon muita viilauksia.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
kekkerke-21 (vahvistamaton)

1

Pääasia että nyt tätä betaa pystyy jopa käyttämään päivittäisessä toiminnassa kun korjasivat pahimmat bugit pois.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.