Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Telefónica lupaa edistää Windows Phone 8 -puhelimien myyntiä

2
Manu Pitkänen

Telefónica lupaa edistää Windows Phone 8 -puhelimien myyntiä
Espanjalainen teleoperaattori Telefónica on ilmoittanut solmineensa Microsoftin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, jonka myötä yhtiö sitoutuu edistämään Windows Phone 8 -laitteiden myyntiä Britanniassa, Saksassa, Espanjassa, Meksikossa, Brasiliassa ja Chilessä.

Telefónican mukaan edistämällä Windows Phone 8 -pohjaisten puhelimien myyntiä se pyrkii rikkomaan Androidin ja iOS:n duopolin. Kuluttajille halutaan tarjota laajempi kirjo erilaisia käyttökokemuksia. Polarisoituneessa mobiilimarkkinoiden kentässä vaihtoehtoja ei paljoa ole. Telefónica aikoo tehdä yhteistyötä keskeisten Windows Phone -valmistajien kanssa sopimuskauden ajan varmistaakseen laitteiden saatavuuden edellä mainituissa maissa.

Telefónica on noin 250 miljoonalla puhelinasiakkaallaan maailman viidenneksi suurin operaattori.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja