Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AMD:lla ei ole hinkua älypuhelinsirujen valmistajaksi

Manu Pitkänen

AMD:lla ei ole hinkua älypuhelinsirujen valmistajaksi
AMD:n globaalien liiketoimintayksikköjen johtaja Lisa Sun mukaan yhtiöllä ei ole suunnitelmia älypuhelimien järjestelmämikropiirien valmistuksen suhteen. Yhtiö aikoo panostaa erityisesti pelaamiseen, mistä esimerkkinä Xbox One- ja PlayStation 4 -konsoleiden sisältämät Jaguar-arkkitehtuuriin perustuvat mikropiirit.

AMD:n kilpailijat panostavat voimakkaasti mobiilibisnekseen. Intel on jo pitkään yrittänyt löytää tietä älypuhelinten sisään ja kehittää sitä varten myös Tizen-nimistä käyttöjärjestelmää. Nvidia kehittää omaa Tegra-mobiilisirumallistoa. Alaa hallitsee tällä hetkellä Qualcomm, jonka Adreno-piirien pohjana on AMD:lta ostettu mobiililiiketoiminta.

Nvidia kertoi hiljattain, että se hakee kasvua mobiilimarkkinoilta siirtymällä lisenssimyyntiin perustuvaan liiketoimintamalliin. Fudzilla spekuloi, että on periaatteessa mahdollista, että AMD:kin siirtyisi tällaiseen malliin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.