>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HP yrittää toista tulemista älypuhelinmarkkinoille

Manu Pitkänen

HP yrittää toista tulemista älypuhelinmarkkinoille
Tietokonevalmistaja HP aikoo yrittää murtautumista älypuhelinmarkkinoille. Yhtiö yritti tätä viimeksi vuonna 2010 ostettuaan Palmin ja sen webOS-käyttöjärjestelmän, mutta suunnitelmat menivät pahasti mönkään.

HP:n Aasian ja Tyynenmeren alueen kuluttajapuolen tietokone- ja tablet-johtaja Yam Sun mukaan yhtiö ei aio luovuttaa älypuhelimissa, vaikka keskittyykin tällä hetkellä tietokoneisiin ja taulutietokoneisiin. Su lupaa, että HP:n markkinoille tuoma laite poikkeaa muista käyttökokemuksen kautta, mutta ei osaa sanoa vielä aikataulusta mitään. Hänen mukaansa olisi hölmöä, jos yhtiö sanoisi ei älypuhelimille.

Su arvion mukaan vielä ei ole liian myöhäistä yrittää päästä kiinni markkinoihin, vaikka Samsung ja Apple hallitsevatkin niitä suvereenisti niin voittojen kuin markkinaosuuksienkin suhteen.Luvatun erilaisen käyttökokemuksen taustalla olevasta käyttöjärjestelmästä Su ei vinkkaa mitään, mutta sen uskotaan olevan Android. Wall Street Journalin mukaan HP kehittää parhaillaan Androidiin perustuvaa kannettavaa tietokonetta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.