>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Myös Dell tutkii puettavaa teknologiaa

Manu Pitkänen

Myös Dell tutkii puettavaa teknologiaa
Puettavista laitteista povataan "seuraavaa isoa juttua" älypuhelimen ja taulutietokoneen jälkeen. Ainakin teknologiayrityksissä asiaa tutkitaan kiivaasti. Tietokonevalmistaja Dell kertoi Guardianille, että silläkin on tutkimustoimintaa meneillään tämän aihepiirin ympärillä.

Sony on jo ehtinyt julkaisemaan pari omaa älykelloa, minkä lisäksi markkinoilta löytyy muutama pienemmän yrityksen kehittämä älykäs rannekello (esim. Pebble). Maailman suurin sopimuvalmistaja, Hon Hai, on esitellyt iPhone-yhteensopivaa älykelloa. Google on taas demonstroinut näyttävästi Glass-älylaseja. Intelin, Applen, Samsungin, LG:n ja Microsoftin kerrotaan myös tutkivan puettavaa teknologiaa.Dellin johtajistoon kuuluva Sam Burd kertoi Guardianille, että ongelmana tällä hetkellä on luoda hyvän käyttökokemuksen tarjoava tuote tarpeeksi edullisesti. Tietokoneen puristumista kellon kokoiseen laitteeseen pidetään kuitenkin Dellillä hyvin houkuttelevana ajatuksena. Yhtiö arvelee ihmisten omistavan tulevaisuudessa yhä useampia tietokoneenomaisia laitteita. Tulevaisuudessa kasvu voi hyvinkin tulla tuotteista, joita ei tällä hetkellä löydy markkinoilta.

Burdin mukaan ihmiset tarvitsevat muutamankin vuoden kuluttua perinteisen tietokoneen, mutta todellinen kysyntä löytyy mobiilipuolelta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.