Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intel kiistää väitteet Tizenin kuolemasta: "Olemme sitoutuneita kehitykseen"

Teemu Laitila

Intel kiistää väitteet Tizenin kuolemasta: Olemme sitoutuneita kehitykseen
Intelin mukaan loppuvuoteen lykkäytynyt ensimmäisen Tizen-luurin julkaisu ei tarkoita koko alustan kuolemaa, josta venäläisbloggari Eldar Murtazin spekuloi viime viikolla.

Lausunnon on julkaissut TizenExperts.com-sivusto, joka väittää sitä viralliseksi. Kommentissa painotetaan Intelin sitoutumista koko alustan kehitykseen ja Tizenin potentiaaliin uutena avoimena alustana, joka mahdollistaa sovellusten ajamisen helposti monissa eri laitteissa. Lausunnossa myös kiinnitetään huomiota siihen, että Tizenin kehitystä tukeva Tizen Association on saanut laajan tuen koko alalla ja käyttöjärjestelmästä on tämän vuoden aikana julkaistu versio 2.1 ja beta-tason työkalut seuraavan version sovelluskehitystä varten.

Myös Samsung on panostanut Tizenin kehitykseen ja yhtiön kesäkuun alussa käynnistämä sovelluskehityskilpailu sisältää yli neljän miljoonan dollarin edestä rahapalkintoja uusien sovellusten kehittäjille.Alkuvuodesta liikkuneiden väitteiden perusteella Samsungin odotettiin julkaisevan tämän vuoden aikana useampia Tizen-puhelimia, joista ainakin yksi olisi sijoittunut myös lippulaivojen sarjaan ominaisuuksiensa ja hintansa perusteella. Korealainen iNews24 kertoi viime viikolla, että Samsungin ensimmäinen Tizen-julkaisu olisi myöhästymässä loka-joulukuulle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja