Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esittelee seuraavan lippulaivapuhelimensa elokuussa

Manu Pitkänen

LG esittelee seuraavan lippulaivapuhelimensa elokuussa
LG järjestää 7. elokuuta New Yorkissa julkistustapahtuman. Tarkemmasta aiheesta ei ole tietoa, mutta kiusoittelukuvan perusteella on melko turvallista olettaa että kyseessä on Optimus G2 -älypuhelimen esittelytilaisuus.

Puhelimen ympärillä on liikkunut huhuja viime aikoina. On sanottu, että toimitusmäärillä mitattuna alku vuonna toisiksi suurin Android-valmistaja olisi lisännyt seuraavaan lippulaivapuhelimeensa optisen kuvanvakaajan. Nokia esitteli viime vuonna kyseisellä tekniikalla varustetun Lumia 920:n. G2:n kameran on kerrottu olevan kaliiperiltaan samaa luokkaa kuin SGS4:ssä eli 13 megapikseliä. Vahvistettujen tietojen mukaan seuraavasta Optimus G -puhelimesta löytyy Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri.
LG on julkaissut tilaisuuden tiimoilta myös videon, joka sijoittuu New York Cityn urbaaniin ympäristöön.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja