Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan uuden lippulaivan markkinointiin aiotaan upottaa 500 miljoonaa dollaria

1
Manu Pitkänen

Motorolan uuden lippulaivan markkinointiin aiotaan upottaa 500 miljoonaa dollaria
Wall Street Journalin tietojen mukaan Google on antanut Motorolan käyttää jopa 500 miljoonaa dollaria tulevan Moto X -älypuhelimen markkinointiin Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Lienee sanomattakin selvää, että matkapuhelinyhtiöllä on korkeat odotukset puhelimen menestyksen suhteen.

Puhelin tulee myyntiin Yhdysvalloissa neljällä suurimmalla operaattorilla. Motorola on minimoinut operaattoreiden puhelimeen lisäämien ohjelmien, ns. bloatwaren, määrää. Kuluttajille tarjotaan mahdollisuutta kustomoida puhelinta kuorien värien ja kaiverrusten avulla. Tehtaalla asennettavan taustakuvan voi myös itse määrätä. Moto X valmistetaan Yhdysvalloissa.

Ennakkotietojen perusteella puhelin on tuupattu täyteen erilaisia sensoreita, joiden avulla laite tunnistaa ympäristön olosuhteet ja mukautuu niitä vastaavaksi. Jos Moto X esimerkiksi havaitsee, että se on liikkuvassa autossa, kytkee se päälle puheohjauksen.


Huhujen perusteella Moto X on teknisten ominaisuuksien puolesta osoittautunut varsin keskinkertaiseksi laitteeksi. Järjestelmäpiiri on kaksiytiminen 1,7 gigahertsinen Snapdragon S4 Pro ja näytön resoluutio on 720p. Kamerassa on 10 megapikseliä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Möö (vahvistamaton)

1

Laittaisivat sen rahan kehitääkseen kunnillisen käytöjärjestelmän ilman valtion takaportteja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja