Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC haastamassa Galaxy Note III:n kuuden tuuman One Max -luurilla

Teemu Laitila

HTC haastamassa Galaxy Note III:n kuuden tuuman One Max -luurilla
Viiden - kuuden tuuman näytöillä varustetuille puhelimille on olemassa oma laaja ostajakuntansa, josta myös HTC vaikuttaisi haluavan osansa. HTC:n vastaus puhletti-kategoriaan on HTC One Max, joka ennakkototietojen perusteella olisi varustettu noin kuuden tuuman ruudulla.

Saksalaisen Mobile Geeks -sivuston omiin lähteisiin perustuva huhu ei ole täysin tuore, vaan One Max -mallista huhuttin jo keväällä. Keväällä liikkuneet tiedot eroavat muutamilta pieniltä osin saksalaissivuston mainitsemista. Molemmat lähteet ovat kuitenkin yksimielisiä siitä, että One Max olisi ulkoisesti kuin One ja sen sisuksista löytyisi Snapdragon 800 -piiri. Keskusmuistia olisi kaksi gigatavua ja kamera olisi sama UltraPixel-kamera kuvanvakaimella kuin alkuperäisessä One-mallissa. Sisäistä tallennustilaa kerrotaan olevan mallista riippuen enintään 64 gigatavua.Keväällä Full HD -näytön kooksi mainittiin 5,9 tuumaa, kun Mobile Geeks puhuu tasan kuudesta tuumasta. Kyseessä saattaa olla myös pyöristysvirhe, jos paneelin tarkka koko on esimerkiksi 5,99 tuumaa. Tiedot eroavat toisistaan myös akun kapasiteetin osalta. Keväällä puhuttin 3300 mAh akusta, kun tuorein huhu mainitsee 3200 mAh akun.

Vahvistus tietoihin saataneen syyskuussa, kun HTC:n pitäisi julkaista puhelin. Myös Samsungilta odotetaan Note III -puhelimen julkaisua syyskuun alussa IFA-messuilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja