Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA jatkaa toistaiseksi nykyisellä omistuspohjalla

Manu Pitkänen

DNA jatkaa toistaiseksi nykyisellä omistuspohjalla
DNA:ta ei myydä eikä sitä listata pörssiin, kerrotaan teleoperaattorin tiedotteessa. Yhtiön omistajien näkemyksen mukaan tällä hetkellä ei ole oikea aika myydä yhtiötä.

Yhtiö kertoi aiemmin, että se hakee itselleen uusia omistajia. Reuters kertoi viime viikolla muutamien sijoitusyhtiöiden jättäneen lopullisen tarjouksensa DNA:sta. Uutistoimiston lähteiden mukaan kauppahinta olisi saattanut kohota jopa 1,3 miljardiin euroon. Kauppoja ei kuitenkaan tullut.
- Operaattoritoimiala on muutostilassa ja investointitaso tulee säilymään korkealla tasolla. Operaattorit joutuvat ottamaan vakavaan harkintaan myös uudenlaiset hinnoittelumallit. Omistajat ovat päättäneet säilyttää olemassa olevan omistuspohjan toistaiseksi ennallaan markkinatilanteen selkiytymiseksi, DNA:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Leino sanoo.

DNA:n tiedotteen mukaan omistajat ovat päättäneet tässä vaiheessa keskittää huomion yhtiön kasvuun sekä toiminnan ja arvon kehittämiseen nykyisellä omistuspohjalla. DNA:n suurin omistaja on Finda Oy 32,56 prosentin osuudella. Toiseksi suurin omistaja on Oulu ICT Oy 22,17 prosentin osuudella.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja