Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG rikkoi oman ennätyksensä: 12,1 miljoonaa toimitettua älypuhelinta

Manu Pitkänen

LG rikkoi oman ennätyksensä: 12,1 miljoonaa toimitettua älypuhelinta
Toisen vuosineljänneksen tuloksen julkaissut LG onnistui toimittamaan sille ennätyksellisen suuren määrän älypuhelimia. Huhti-kesäkuun toimitukset olivat 12,1 miljoonaa älypuhelinta.

Vaikka kappalemääräisesti puhelinpuolella menikin hyvin, niin liikevoitto tipahti yli puolella alkuvuoteen nähden. Liikevoitoksi muodostui 61 miljardia wonia, eli noin 41 miljoonaa euroa. Viime vuonna vastaavana ajanjaksona LG:n puhelinpuoli teki tappiota. Lasku alkuvuoteen nähden johtui kysynnän hiljentymisestä Koreasta ja aiempaa pienemmästä keskimyyntihinnasta sekä kovemmista panostuksista markkinointiin.

LG oli vuoden alussa 10,3 miljoonalla toimitetulla älypuhelimellaan markkinoiden kolmanneksi suurin. Erot alaspäin ovat pieniä, Applella ja Samsungilla on pitkä kaula.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja