Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ubuntu Edgen rahoitukseen lisää halvempia hintavaihtoehtoja

Teemu Laitila

Ubuntu Edgen rahoitukseen lisää halvempia hintavaihtoehtoja
Canonical on tuonut tarjolle lisää halvempia rahoitusvaihtoehtoja Ubuntu Edge -puhelimen joukkorahoituskampanjaan. Rajoitettu määrä 600 dollarin paketteja myytiin loppuun nopeasti, jonka jälkeen halvin vaihtoehto oli 830 dollaria.

Uusiakin tasoja on tarjolla rajoitetusti. Nyt halvin vaihtoehto on 625 dollaria, jonka 1250 paketista myyty on jo puolet. Seuraavat uudet tasot ovat 675 ja 725 dollaria, joita on vielä tarjolla yhteensä vajaat 2500 kappaletta.

Alkuperäisen 830 dollarin paketin ostaneet on siirretty automaattisesti nykyiseen halvimpaan vaihtoehtoon ja Canonical lupaa hyvittää erotuksen kampanjan lopussa.

Canonicalin tavoitteena on kerätä ultimaattiselle Linux-puhelimelleen yhteensä 32 miljoona dollarin rahoituspotti. Kampanja rikkoi IndieGoGo-palvelun ennätyksiä yltämällä kahteen miljoonaan dollariin vain kahdeksassa tunnissa. Ensimmäisen vuorokauden aikana kasaan saatiin 3,4 miljoonaa, jonka jälkeen tahti hidastui huomattavasti. Uudet hinnoittelumallit näyttäisivät piristäneen taas kysyntää ja kokonaissaldo on noussut yhteensä 4,13 miljoonaan dollariin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.