Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung teki ennätystuloksen

1
Manu Pitkänen

Samsung teki ennätystuloksen
Samsungin huhti-kesäkuun tulos oli ennätyksellinen niin liikevaihdolla kuin liikevoitollakin mitattuna. Yhtiön liikevaihto kohosi kolmen kuukauden jaksolla 57,46 biljoonaan ja liikevoitto 9,53 biljoonaan woniin (38,94 miljardia ja 6,45 miljardia euroa).

Yhtiö julkaisi aiemmin tässä kuussa ohjeistuksen menneestä kvartaalista. Vaikka luvut heijastelivat uusia ennätyksiä, odotettiin markkinoilla vieläkin parempia lukuja. Mobiilisektorin liikevaihto kasvoi Galaxy S4:n julkaisuneljänneksellä yhdeksällä prosentilla, mutta liikevoitto laski kolmella prosentilla edelliseen neljännekseen nähden. Samsung lupasi tulosjulkistuksessaan petraavansa älypuhelinmyyntiä kolmannella kvartaalilla.

Tapansa mukaisesti Samsung ei kertonut puhelinmyynnin kappalemääräistä suuruutta, joten näissä tiedoissa joudutaan tukeutumaan markkinatutkimusyhtiöiden arvioihin. IDC:n mukaan korealaisvalmistajan toimitukset kohosivat 72,4 miljoonaan kappaleeseen. Sen lähin kilpailija, Apple, ylti samalla ajanjaksolla 32,1 miljoonaan toimitettuun älypuhelimeen. Toiseksi suurin Android-valmistaja oli LG 12,1 miljoonalla toimitetulla älypuhelimella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja