Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony paljasti, mitkä puhelimet päivitetään tuoreimpaan Androidiin

Teemu Laitila

Sony paljasti, mitkä puhelimet päivitetään tuoreimpaan Androidiin
Sony on julkaissut listan puhelimista, jotka valmistajat aikoo päivittää Googlen juuri julkaisemaan Android 4.3 -versioon. Ainakin tuoreimman sukupolven osalta lista näyttää hyvältä eikä toivo ole menetetty myöskään vanhempien laitteiden osalta.

Aikataulua tuleville päivityksille ei kerrota, mutta päivitettävien puhelinten listalta löytyvät Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP ja Xperia Z Ultra.

Lisäksi Sonyn blogissa mainitaan, että yhtiö tutkii päivitystilannetta nykyisin Android 4.1 -versioon perustuvien puhelinten osalta.

Googlen keskiviikkona julkaisema Android 4.3 Jelly Bean keskittyy uudistamaan käyttöjärjestelmää enemmänkin teknisten ominaisuuksien osalta ja käyttäjällä näkyvät muutokset jäävät vähäisemmiksi. Merkittävimmät Googlen esiin nostavat uudistukset ovat tuki Bluetooth 4.0 Low Energy -tekniikalle, joka vähentää tehonkulutusta esimerkiksi pieniä Bluetooth-lisälaitteita käytettäessä, tuki OpenGL ES 3.0 -rajapinnalle, jolla peleihin saadaan uusia grafiikkaefektejä sekä uusi, erityisesti tableteissa kätevä mahdollisuus rajoittaa toisen käyttäjäprofiilin tarjolla olevia sovelluksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja