Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC kiistää kiinalaiset myyntihuhut

1
Teemu Laitila

HTC kiistää kiinalaiset myyntihuhut
"HTC ei ole myynnissä", vakuuttaa yhtiön perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja Cher Wang vastauksena myyntihuhuihin. Kiinalaisen EE Times -sivuston yleensä luotettavana pidetty analyytikko Alice Sun kertoi viikonloppuna, että HTC:lle oltaisiin etsimässä uusia omistajia.

Yhtiö on kuitenkin järjestelmällisesti kiistänyt kaikki myyntihuhut ja virallisen lausunnon mukaan se aikoo tulevaisuudessakin "jatkaa innovointia ja uusien tuotteiden toimittamista kuluttajille maailmanlaajuisesti".
HTC:n lausunnosta uutisoivan Endgagetin mukaan alkuperäisen myyntihuhun julkaissut analyytikko on poistanut viestin Sina Weibo -palvelusta "saadakseen rauhab kyselyiltä", mutta toisaalta ei suostu perumaan väitettään. Sunin mukaan aika näyttää huhujen todenperäisyyden.

Vaikka HTC kieltää myyntiaikeet, jo pelkkä huhujen olemassaolo kertoo siitä, että yhtiön tulevaisuutta ei pidetä erityisen valoisana.

Kommentit (1)

s730 (vahvistamaton)

1

No yleensä naapuri tietää toisten asiat paremmin kuin omistaja itse.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja