Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvassa max-koon HTC One

Manu Pitkänen

Kuvassa max-koon HTC One
Ranskankielinen Nowhereelse.fr-sivusto on julkaissut käsiinsä saaman kuvan huhutusta HTC One Max -puhletista. Kyseisen laitoksen näytön kerrotaan olevan kooltaan 5,9 tuumaa. Alkuperäisen Onen näyttö on 4,7-tuumainen.

Kuvien aitoudesta on vaikea mennä takuuseen, mutta kapasitiivisten näppäinten sijoittelu suhteessa alareunan kaiutinreikiin näyttäisi viittaavan Onea leveämpään näyttöön. Muuten puhelin näyttäisi olevan kuin alkuperäinenkin One, mutta vain isommassa kokoluokassa. Nowhereelsen mukaan sivusto ei ole ollut aiemmin yhteydessä kuvan lähettäneeseen lähteeseen.

Myös T6:na tunnettu puhelin sisältää 5,9-tuumaisen Full HD -näytön, 2,3 gigahertsin kellotaajuudella toimivan Snapdragon 800 -suorittimen ja kaksi gigatavua keskusmuistia. Aiempien One-mallien tapaan HTC:n puhletissakin käytetään UltraPixel-kameraa. Virran riittävyydestä huolehtii 3300 milliampeeritunnin akku.HTC:n odotetaan esittelevän puhelimen IFA-messuilla syyskuussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja