Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG G2:ssa ei ole sormenjälkilukijaa

Manu Pitkänen

LG G2:ssa ei ole sormenjälkilukijaa
LG:n elokuun 7. päivä esiteltävässä G2-lippulaivapuhelimessa ei ole sormenjälkilukijaa, kuten aiemmin on spekuloitu. Puhelimen takakuoressa äänenvoimakkuusnäppäinten välissä on virtapainike, ilmenee Nowhereelse.fr-sivuston tuoreesta vuodosta.

Painikkeiden sijoittelu heti kameran alle on varsin erikoinen, sillä yleensä ne on totuttu näkemään puhelinten kyljissä. LG G2:n etupuolella tai sivuilla ei ole lainkaan fyysisiä painikkeita. Erikoisen näppäinsijoittelun ansiosta peukalo voidaan varata kokonaan kosketusnäytön käyttöön ja äänenvoimakkuuden säätäminen tai puhelimen avaaminen voidaan tehdä esimerkiksi etusormella.
LG G2:n näyttö on kooltaan 5,2 tuumaa ja sen resoluutio on 1920x1080 pikseliä. Suoritinpiiri on Qualcommin Snapdragon 800 ja grafiikkaa piirtää Adreno 330. Keskusmuistia on kaksi gigatavua ja tallennustilaa voidaan laajentaa microSD-korttipaikan ansiosta. 13 megapikselin kameran parina on 2,1 megapikselin etukamera. Takakuori ja akku ovat irrotettavissa. Puhelimessa käytetään nano-koon SIM-korttia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja