Windows Phone 8:n hakuominaisuudet päivittyvät

1
Valtteri Ahonen

Windows Phone 8:n hakuominaisuudet päivittyvät
Windows Phone 8:n Bing-hakutoiminto on saanut päivityksen, kerrotaan Windows-blogissa. Päivityksen levittäminen alkaa totuttuun tapaan Yhdysvalloista, eikä muiden alueiden päivitysten luonteesta tai aikataulusta ole kerrottu tietoja.

Näkyvimpiä muutoksia ovat haun välilehtien väheneminen neljästä kolmeen sekä uudet suuremmat thumbnail-kuvat ja loputtoman vierityksen tuki kuvahaussa. Bingin kategorioita on yksinkertaistettu, ja uudessa haussa tulevat näkyviin vain "internet", "kuvat" ja "videot". Kategorioita on karsittu, koska osaa niistä ei tutkimusten mukaan juurikaan käytetty.

Normaalin nettihaun luvataan tarjoavan aiempaa relevantimpia tuloksia, sekä niin sanottuja "pikavastauksia" (Instant Answers). Pikavastaukset tarjoavat selkeitä suoria vastauksia esimerkiksi hakuihin valuuttakursseista, liikenneruuhkista, säästä ja käännöksistä. Vastaava toiminnallisuus nähdään myös Windows 8 -tietokoneissa.
Näkyvämpien muutosten lisäksi päivityksen pitäisi tuoda mukanaan myös nopeutta ja tuoreempia hakutuloksia. Lisäksi datan pakkausta on parannettu, millä on merkitystä siinä vaiheessa, kun netistä laskutetaan käytön mukaan.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Samsung Galaxy M32 5G – hinta laskenut -42%

Samsung Galaxy M32 5G
318 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 546 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.