Windows Phone 8:n hakuominaisuudet päivittyvät

1
Valtteri Ahonen

Windows Phone 8:n hakuominaisuudet päivittyvät
Windows Phone 8:n Bing-hakutoiminto on saanut päivityksen, kerrotaan Windows-blogissa. Päivityksen levittäminen alkaa totuttuun tapaan Yhdysvalloista, eikä muiden alueiden päivitysten luonteesta tai aikataulusta ole kerrottu tietoja.

Näkyvimpiä muutoksia ovat haun välilehtien väheneminen neljästä kolmeen sekä uudet suuremmat thumbnail-kuvat ja loputtoman vierityksen tuki kuvahaussa. Bingin kategorioita on yksinkertaistettu, ja uudessa haussa tulevat näkyviin vain "internet", "kuvat" ja "videot". Kategorioita on karsittu, koska osaa niistä ei tutkimusten mukaan juurikaan käytetty.

Normaalin nettihaun luvataan tarjoavan aiempaa relevantimpia tuloksia, sekä niin sanottuja "pikavastauksia" (Instant Answers). Pikavastaukset tarjoavat selkeitä suoria vastauksia esimerkiksi hakuihin valuuttakursseista, liikenneruuhkista, säästä ja käännöksistä. Vastaava toiminnallisuus nähdään myös Windows 8 -tietokoneissa.
Näkyvämpien muutosten lisäksi päivityksen pitäisi tuoda mukanaan myös nopeutta ja tuoreempia hakutuloksia. Lisäksi datan pakkausta on parannettu, millä on merkitystä siinä vaiheessa, kun netistä laskutetaan käytön mukaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.