Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin toimitusjohtaja vakuuttaa Tizenin olevan tärkeä

Manu Pitkänen

Samsungin toimitusjohtaja vakuuttaa Tizenin olevan tärkeä
Samsungin toimitusjohtajakolmikkoon kuuluva IT- ja mobiiliosaston johtaja J.K. Shin vakuutti Cnet Korean haastattelussa, että Tizen-käyttöjärjestelmässä on kyse paljon suuremmasta kuin vaihtoehdosta Androidille. Yhtiön tavoitteena on saada Tizen älypuhelinten ja tabletettien lisäksi myös autojen ja pankkien järjestelmiin.

Teollisuuden alojen ylittävää käyttöä kaavailee myös toinen Tizenin pääkehittäjä Intel, mikä tosin on ollut alusta asti selvää. Tavoitteiden toistaminen Samsungin johdon taholta antaa kuitenkin uskoa sen suhteen, että käyttöjärjestelmää ei ole hylätty kesken kaiken. Kesällä Eldar Murtazin väläytti ettei Tizen ollut pelkästään myöhässä, vaan jo lähes kuopattu projekti.
Tizen on kuitenkin uusi alusta, joten sillä ottaa vielä oman aikansa ennen kuin se on valmiina esimerkiksi autoteollisuuden käyttöön. Autoihin Tizen tulee aikaisintaa vuonna 2015, eli vuosi ensimmäisten Applen iOS-järjestelmällä varustettujen autojen jälkeen.

Aiempien tietojen mukaan ensimmäinen Tizen-puhelin näkee päivänvalon tämän vuoden lopulla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja