Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One Maxin keskeneräinen lehdistökuva vuoti

Manu Pitkänen

HTC One Maxin keskeneräinen lehdistökuva vuoti
Keskeneräinen lehdistökuva HTC Onen isommasta veljestä on vuotanut evleaksin kautta julkisuuteen. T6-koodinimellä tunnetun puhelimen erottaa muista One-malleista kuvausvalon paikan avulla.

Alkuperäisessä Onessa kuvausvalo on kameran vasemmalla puolella, kun taas One minissä se on kameran yläpuolella. "One Maxissa" kuvausvalo näyttää löytäneen paikan kameran alapuolelta. Designkieli on kuitenkin koko kolmikolla olennaisesti sama, kuten aiemmin vuotaneesta kuvasta pystyi päättelemään.

HTC One Maxin on huhuttu sisältävän kuuden tuuman 1080p-näytön, Snapdragon 800 -suorittimen, kaksi gigatavua keskusmuistia ja 3200 milliampeeritunnin akun. Julkaisuajankohdasta liikkuu tällä hetkellä pelkkiä arvauksia. Voi olla, että kyseinen laite kuuluu HTC:n IFA-messujen antiin. Samaisessa tilaisuudessa Samsungin odotetaan esittelevän uuden Galaxy Note -puhelimen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja