Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Zara -puhelimen tiedot ja kuvat vuotivat

Sami Koivunen

HTC Zara -puhelimen tiedot ja kuvat vuotivat
Luotettavaksi osoittautunut kuvavuotaja @evleaks on esitellyt Twitter-tilillään uuden keskiluokkaan sijoittuvan HTC Zara -Android-puhelimen.

Vuodon mukaan Zaran järjestelmäpiiri on mm. Lumia 625 -puhelimestakin tuttu Qualcommin Snapdragon MSM8930 -malli, joka sisältää kaksi 1.2GHz Krait-ydintä ja Adreno 305 -näytönohjaimen. Sisäistä tallennustilaa kerrotaan olevan vakiona kahdeksan gigatavua, mutta tila on laajennettavissa microSD-kortin avulla.
4,5 tuuman näytön sisältävän Zaran takakameran kerrotaan olevan kahdeksan megapikseliä LED-salamalla. Lisäksi puhelin sisältää yhden gigatavun RAM-muistia ja 2100 milliampeeritunnin akun. Käyttöjärjestelmänä on Androidin 4.3 Jelly Bean. Zara sisältää myös HTC:n uusimman Sense 5.5 -käyttöliittymän, joka tulee löytymään myös HTC One Max -puhelimesta.

Vielä ei ole tietoa siitä, koska Zara julkaistaan. GSMArena ennustaa julkaisun tapahtuvan syyskuussa yhdessä HTC One Max -mallin kanssa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja