Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ubuntu Edgen joukkorahoitus päättyy vuorokauden sisällä

Manu Pitkänen

Ubuntu Edgen joukkorahoitus päättyy vuorokauden sisällä
Canonicalin Ubuntu Edge -puhelimen joukkorahoituksella on enää alle vuorokausi aikaa saada kokoon haetut 32 miljoonaa dollaria. Nyt koossa on yli 12 miljoonaa dollaria, eli tavoitteen täyttymiseksi rahaa pitäisi kilahdella tilille jokaista jäljellä olevaa tuntia kohden yli miljoona dollaria.

Edge on jo tehnyt historiaa ylittämällä Pebblen joukkorahoituksen kautta keräämän summan (10 266 845 dollaria).

Ajatus Ubuntu Edgen taustalla on luoda puhelin, joka muuttuu täysiveriseksi tietokoneeksi kun se kytketään esimerkiksi HDMI-johdolla tietokoneen näyttöön. Konseptia esiteltiin jo viime vuoden alussa. Canonical päätti yrittää viedä ajatusta valmiiksi tuotteeksi asti joukkorahoituksen voimalla. Joukkorahoituksen kautta yhtiö osoittaa samalla laitevalmistajille, että tällaiselle laitteelle löytyy markkinoilta kysyntää.Ubuntu Edgessä tavoitellaan teknisesti parasta mahdollista puhelinta, josta tehot eivät lopu heti kesken.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.