Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BitTorrent Sync ladattavissa nyt myös iOS-versiona

Teemu Laitila

BitTorrent Sync ladattavissa nyt myös iOS-versiona
BitTorrentin kehittämä, pilvipalveluiden kilpailijaksi tarkoitettu Sync on nyt saatavilla myös iOS-laitteille. Edelleen beta-vaiheessa oleva Sync julkaistiin pc-koneille ja Androidille jo heinäkuun puolivälissä.

Syncin avulla on mahdollista siirtää tiedostoja laitteelta toiselle ja pitää jaettavaksi asetettujen kansioiden sisällöt ajan tasalla. Se siis tarjoaa samankaltaisen ratkaisun kuin pilvipalvelut, mutta data siirretään suoraan laitteelta toiselle ilman kolmannen osapuolen väliintuloa. Sovellus ei aseta siirrettäville tiedostoille rajoituksia esimerkiksi koon suhteen ja lähiverkossa tiedostot siirtyvät kulloisenkin verkon maksiminopeudella.

TechCrunchin mukaan BitTorrent Sync on kerännyt nopeasti suosiota ja sivustolle puhunut yhtiön edustaja kertoo käyttäjien siirtäneen jo yhteensä 14 petatavua laitteiden välillä huhtikuun alpha-julkaisun jälkeen.


Ilmaisen sovelluksen voi ladata Applen sovelluskaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja