Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google tiputti Nexus 4:n hintaa kolmanneksella

Matti Vähäkainu

Google tiputti Nexus 4:n hintaa kolmanneksella
Google on kertonut Twitterin välityksellä, että se alentaa Nexus 4 -puhelimen hintaa vähintään neljänneksellä. Laitteen saa nyt entistäkin edullisemmin Kanadassa, Saksassa, Australiassa, Espanjassa, Koreassa, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.

Sadan dollarin hintaleikkaus tarkoittaa, että kahdeksan gigatavun Nexus 4:n saa nyt 199 dollarin ja 16 gigatavun version 249 dollarin hintaan. Viime marraskuussa julkaistu Nexus 4 on edelleen kilpailukykyinen -- erityisesti hinnan alennuksen jälkeen. Laitteen parhaimpia puolia on tietysti ensimmäisten joukossa päivittyvä käyttöliittymä.

Ei ole varsinaisesti kumma, että Google on päättänyt laskea lähes vuoden vanhan laitteen hintaa. Nexus-sarjan puhelimille odotetaan jatkajaa seuraavien kuukausien aikana ja laitteen valmistajaksi on huhuttu muun muassa Nexus 4:n valmistanutta LG:tä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja