Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google tiputti Nexus 4:n hintaa kolmanneksella

Matti Vähäkainu

Google tiputti Nexus 4:n hintaa kolmanneksella
Google on kertonut Twitterin välityksellä, että se alentaa Nexus 4 -puhelimen hintaa vähintään neljänneksellä. Laitteen saa nyt entistäkin edullisemmin Kanadassa, Saksassa, Australiassa, Espanjassa, Koreassa, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.

Sadan dollarin hintaleikkaus tarkoittaa, että kahdeksan gigatavun Nexus 4:n saa nyt 199 dollarin ja 16 gigatavun version 249 dollarin hintaan. Viime marraskuussa julkaistu Nexus 4 on edelleen kilpailukykyinen -- erityisesti hinnan alennuksen jälkeen. Laitteen parhaimpia puolia on tietysti ensimmäisten joukossa päivittyvä käyttöliittymä.
Ei ole varsinaisesti kumma, että Google on päättänyt laskea lähes vuoden vanhan laitteen hintaa. Nexus-sarjan puhelimille odotetaan jatkajaa seuraavien kuukausien aikana ja laitteen valmistajaksi on huhuttu muun muassa Nexus 4:n valmistanutta LG:tä.


Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja