Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tulossa autoaiheinen julkistus huomenna

1
Manu Pitkänen

Nokialta tulossa autoaiheinen julkistus huomenna
Nokia kirjoittaa Conversations-blogissaan kertovansa huomenna kello 12.00 Suomen aikaa uusia kuulumisia, jotka blogikirjoituksen yhteyteen liitetyn kuvan mukaan liittyisi autojen navigointijärjestelmiin.

Nokian Here-kartoista vastaavan yksikön johtaja Michael Halbherr hahmotteli aiemmin GigaOmin haastattelussa tulevaisuutta, jossa Nokia ei pelkästään tuottaisi palveluita autojen sisäisiin toimintoihin kuten navigaatioon, vaan olisi esimerkiksi yhdistämässä autoja älykkäiden kaupunkien liikenteenohjausjärjestelmiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja