Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerilta maailman ensimmäinen 4K-videota kuvaava älypuhelin

Manu Pitkänen

Acerilta maailman ensimmäinen 4K-videota kuvaava älypuhelin
Acer on esitellyt maailman ensimmäisen 4K-videota kuvaavan älypuhelimen. Sonyn odotetaan esittelevän oman 4K-videokuvauksella varustetun älypuhelimen myöhemmin tällä viikolla.

Kuuden tuuman Full HD -näytöllä varustetusta puhletista löytyy Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua keskusmuistia, 3300 milliampeeritunnin akku, 13 megapikselin kamera ja kahden megapikselin etukamera.

Puhelimen kamera on varustettu LED-rengassalamalla. Ellei 4K-videon kuvaaminen innosta, voi puhelimella kuvata Full HD -tasoista videota 60 FPS:n nopeudella. Nelinkertaisesti hidastetun videon kuvaaminen ja 27 megapikselin panoraamakuvien ottaminen on myös mahdollista.

Liquid S2 -nimen saanut laite tulee myyntiin lokakuun lopussa. Tarkemmat saatavuus- ja hintatiedot paljastetaan myöhemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.