Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon: Ilmaista älypuhelinta ei ole tulossa

Manu Pitkänen

Amazon: Ilmaista älypuhelinta ei ole tulossa
Amazonin mukaan se ei ole julkaisemassa puhelinta tänä vuonna, ja vaikka se julkaisisikin joskus puhelimen, se ei tulisi olemaan ilmainen. Kommentilla yhtiö ampuu alas jessicalessin.comin liikkeelle laittaman huhun, jonka mukaan Amazon suunnittelisi ilmaisen älypuhelimen julkaisua.

Vaikka Amazon tunnetaan parhaiten verkkokauppiaana, on sillä kokemusta laitevalmistajanakin. Se on valmistanut esimerkiksi Kindle-kirjanlukijoita ja Kindle-tabletteja. Yhtiön on odotettu jo parin vuoden ajan laajenevan jossakin vaiheessa älypuhelimiin.

Amazonin strategia laitevalmistajana on ollut myydä tuotteita mahdollisimman edullisesti ja kerätä voitot Amazonin laitteilla käytettävien palveluiden kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja