Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus matkii Nokia Lumia 1020:tä – uuden Padfone Infinityn kamera yhdistelee pikseleitä

Manu Pitkänen

Asus matkii Nokia Lumia 1020:tä – uuden Padfone Infinityn kamera yhdistelee pikseleitä
Asus on päivittänyt Padfone Infinity -puhelimensa nopeampaan Snapdragon 800 -järjestelmäpiiriin. Samalla tabletin ja puhelimen yhdistävän kombinaation sai uuden kuvausominaisuuden, joka muistuttaa hyvin paljon Nokian 808 Pureview'ssä ja Lumia 1020:ssä käyttämää tekniikkaa.

Asuksen PixelMaster-ominaisuuden ideana on yhdistää 13 megapikselin kennon taltioima informaatio kolmen megapikselin kuviksi. Usean pikselin tallentamaa informaatiota käytetään siis hyväksi pienemmän mutta parempilaatuisen kuvan ottamiseen. Optiikan osalta uusi Padfone Infinity on pysynyt samassa (f/2.0). Puhelimessa on sama viiden tuuman Full HD -näyttö kuin edellisessäkin Infinityssä.Asus on päivittänyt keskusmuistin LPDDR3-tyyppiseksi, mutta määrä on pidetty kahdessa gigatavussa. Laite tulee saataville 16 ja 32 gigatavun versioina. Uudesta Infinitystä löytyy myös microSD-korttipaikka. Infinityn uudet värivaihtoehdot ovat Titanium Black ja Platinum White.

Päivitys. Suomenkielisen lehdistötiedotteen mukaan uusi Padfone Infinity (A86) ja sen tablet-telakka tulevat myyntiin Pohjoismaissa marraskuussa 2013. 16 gigatavun muistilla varustettu A86-puhelimen suositushinta on 599 euroa ja Padfone Station -telakka nostaa hintaa 200 eurolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.