Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung aloittamassa älypuhelimille tarkoitettujen ISOCELL-kennojen valmistuksen

1
Manu Pitkänen

Samsung aloittamassa älypuhelimille tarkoitettujen ISOCELL-kennojen valmistuksen
Samsung on aloittanut ISOCELL-tekniikkaan perustuvien kamerakennonäytteiden toimitukset laitevalmistajille. Massavalmistuksen pitäisi käynnistyä tämän vuoden viimeisen neljänneksen aikana.

ISOCELL on Samsungin mukaan seuraavan sukupolven kennoteknologia, jonka avulla puhelimien ja tablettien kameroiden dynaamiikkaa saadaan parannettua jopa 30 prosentilla BSI-kennoihin verrattuna. Tekniikan etuihin kuuluu myös 20 prosenttia leveämpi pääsädekulma (CRA), minkä ansiosta kameramoduuli voidaan sijoittaa entistä ohuempiin laitteisiin.

Tekniikan ideana on eristää pikselit toisistaan, jolloin fotonit kulkeutuvat tarkemmin kohteeseen. Eristyksen ansiosta pikseleiden välinen ylikuulumishäiriöt (crosstalk) vähenevät 30 prosentilla BSI-kennoihin verrattuna.

Samsungin kehittämä S5K4H5YB-kennossa on kahdeksan miljoonaa 1,12 mikronin pikseliä. Kennon koko on 1/4".Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
ativ @ (vahvistamaton)

1

Jos tämä olisi se uusi valttikortti Samsungilla,Nokiaa vastaan!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja