Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lokitiedosto paljasti tulevan Google-puhelimen tiedot

1
Matti Vähäkainu

Lokitiedosto paljasti tulevan Google-puhelimen tiedot
Myce.com-sivuston käsiin saama 10 megatavun ja 133 000 riviä käsittävä lokitiedosto on kertonut speksejä LG:n valmistamasta seuraavasta Google-puhelimesta.

Italialaissivusto AndroidWorld.it on käynyt tiedoston läpi ja löytänyt uutta tietoa Google-luurista. Nexus 5, koodinimeltään LG D820, on nimensä mukaisesti varustettu noin viiden tuuman Full HD -kosketusnäytöllä.

Useiden lippulaivapuhelinten tapaan sisuksissa hyrrää Snapdragon 800 -suoritin ja RAM-muistia on kaksi gigatavua. Tässä yksilössä tallennustilaa oli ainoastaan 16 gigatavua, mutta mahdollista on, että laitteesta tulee markkinoille useita versioita.

Takakamerasta löytyy megapikseleitä kahdeksan ja etupuolella on 1,2 megapikselin videopuhelukamera. Nexus 5 tukee langatonta latausta ja tulee tietysti markkinoille varustettuna Androidin uusimmalla versiolla.


FCC:lle annettujen tietojen mukaan laite on 131,9 milliä pitkä ja 68,2 milliä leveä. Akkukapasiteettia löytyy puolestaan 2 300 milliampeerituntia.

Julkaisu arvellaan tapahtuvan noin kuukauden päästä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja