Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung rikkoi taas ennätyksensä: liikevaihto ja -voitto kohosivat uusiin lukemiin

Manu Pitkänen

Samsung rikkoi taas ennätyksensä: liikevaihto ja -voitto kohosivat uusiin lukemiin
Samsung on julkaissut kolmatta kvartaalia koskevan tulosohjeistuksensa, jonka perusteella yhtiö näyttää rikkovan jälleen kerran omat ennätyksensä. Niin liikevaihdon kuin liikevoitonkin odotetaan olleen korkeampia kuin koskaan ennen.

Samsungin heinä-syyskuun liikevaihdon ohjeistus on 59 biljoonaa wonia eli noin 40 miljardia euroa. Liikevoitoksi ohjeistettiin vuorostaan 10,1 biljoonaa wonia, eli 6,9 miljardia euroa. Tähän mennessä Samsungin ohjeistukset ovat olleet hyvin linjassa raportoitujen tulosten kanssa. Arvioiden mukaan leijonan osa Samsungin liikevaihdosta ja -voitosta on peräisin mobiilibisneksestä.
Heinä-syyskuun tulos tuskin jää Samsungin lopulliseksi ennätykseksi, sillä vuoden viimeinen neljännes on perinteisesti ollut Samsungille ja muille kulutuselektroniikkavalmistajille myynnillisesti vuoden parasta aikaa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja