Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple rekrytoi BlackBerryn työntekijöitä riveihinsä

Manu Pitkänen

Apple rekrytoi BlackBerryn työntekijöitä riveihinsä
Kanadalaisesta BlackBerrystä ollaan tällä hetkellä muutamallakin tapaa kiinnostuneita. Fairfax Holdings on jättänyt viime kvartaalilla lähes miljardin dollarin tappion tehneestä yrityksestä 4,7 miljardin dollarin ostotarjouksen. BlackBerryn perustajien kerrotaan suunnittelevan kilpailevan ostotarjouksen tekemistä. Potentiaalisiksi ostajakandidaateiksi on nimetty myös Google, SAP ja Cisco.

Apple, joka on hyvin pitkälle "vastuussa" BlackBerryn kurjuudesta, on myös kiinnostunut yhtiön osaamisesta. Kuutisen vuotta sitten oman puhelinliiketoiminnan noin 150 miljoonalla dollarilla perustaneen Applen mielessä ei ole kuitenkaan BlackBerryn ostaminen, vaan sen työntekijöiden värvääminen Kaliforniaan.


Kanadalaisen Financial Postin mukaan Apple kutsui 26. syyskuuta BlackBerryn työntekijöitä Ontariossa järjestettävään rekrytointitilaisuuteen. Viikkoa aiemmin BlackBerry kertoi leikkaavansa työvoimastaan 40 prosenttia (4500 työntekijää). Apple lupaa auttaa BlackBerryn entisiä työntekijöitä muuttoon liittyvissä haasteissa, mikäli he päättävät lähteä Kaliforniaan. Myös Intelin kerrotaan olleen paikalla hakemassa riveihinsä uusia osaajia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja