Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Briteissä Nokia Lumia 1020:n ostajalle tarjotaan ilmaista Netflixiä vuodeksi

1
Manu Pitkänen

Briteissä Nokia Lumia 1020:n ostajalle tarjotaan ilmaista Netflixiä vuodeksi
Nokia hakee lisää vauhtia Lumia 1020 -kamerapuhelimen myyntiin Britanniassa tarjoamalla 12 kuukaudeksi ilmaisen Netflixin. Rajatun käyttöoikeuden saa hankkimalla puhelimensa Vodafonelta tai Phones 4u:lta.

All Things D:n tietojen mukaan Netflix-kampanjan lisäksi Nokialta on luvassa vielä paljon muitakin markkinointihankkeita loppuvuonna. Nokian edustajan kertoo, että yhtiön suunnitelmana on markkinoida voimakkaasti Lumia 1020:tä sekä tehdä yhteistyötä kaikkien operaattoreiden kanssa puhelinmyynnin edistämiseksi. Jää nähtäväksi onko Suomeen tulossa vastaavanlaisia markkinointikampanjoita.

Nokia järjestää 22. lokakuuta julkistustapahtuman Abu Dhabissa, minkä antiin kuulunee ainakin Lumia 1520 -puhletti ja Lumia 2520 -tabletti.Puhelinvertailu.comin Lumia 1020 -arvostelun löydät täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
sissos@ (vahvistamaton)

1

Nokian ja Microsoftin osalta on tilanne mennyt aika onnettomaksi...!!.Ja tästäkin tulee vielä suuret tappiot,markkinoinnista. ; (

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja