Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cook lupaa uudenlaisia Apple-tuotteita – iWatch on kehitteillä?

Manu Pitkänen

Cook lupaa uudenlaisia Apple-tuotteita – iWatch on kehitteillä?
Applen toimitusjohtaja Tim Cook vahvisti hetki sitten osavuosikatsauksen julkaisun jälkeen järjestetyssä sijoittajapuhelussa, että yhtiöllä on suunnitelmia laajentua uusiin tuotekategorioihin.

Tarkalleen ottaen Tim Cook totesi puhelussa, että hän uskoo yhtiön työntekijöiden osaamista on mahdollista hyödyntää sellaisiin tuoteryhmiin kuuluvien tuotteiden suunnitteluun, missä yhtiöllä ei toistaiseksi ole läsnäoloa. Hän varoi kuitenkin kertomasta milloin tästä uuteen tuotekategoriaan kuuluvasta laitteesta kuultaisiin jotakin virallista.

Apple on palkannut viime aikoina johtajia muotibisneksestä ja siirtänyt nimekkään johtajansa (Bob Mansfield) erityistehtävien pariin. Huhujen mukaan Apple kehittäisi iWatch-älykelloa ja uudenlaista Apple TV:tä. Applen tutkimus- ja kehityskulut ovat kasvaneet yli miljardilla dollarilal edelliseen tilikauteen nähden.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja