Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BlackBerryn ostotarjous hylättiin – toimitusjohtaja vaihtoon

Manu Pitkänen

BlackBerryn ostotarjous hylättiin – toimitusjohtaja vaihtoon
Kanadalaisesta BlackBerrystä tehty ostotarjous on hylätty, minkä seurauksena älypuhelinvalmistaja laskee liikkeelle miljardin dollarin arvosta vaihtovelkakirjoja.

Fairfax Financialin johtama konsortio jätti aiemmin tänä vuonna 4,7 miljardin dollarilla ostotarjouksen BlackBerrystä, mutta se on nyt päätetty hylätä. Yhtiö jatkaa eteenpäin velkarahalla, jota Fairfax Financial Holdings ja muut institutionaaliset sijoittajat ovat sitoutuneet tarjoamaan ostamalla yhtiön vaihtovelkakirjoja. Financial Holdings on luvannut ostaa vaihtovelkakirjoja 250 miljoonalla dollarilla.

BlackBerry siirtää toimitusjohtaja Thorsten Heinsin sivuun ja hänen tilalleen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi nousee John Chen. Heinsin toimitusjohtajakausi alkoi viime vuoden alussa. Chen on ollut aiemmin Sybasen toimitusjohtajana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja