Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastavatko Sonyn Xperia Z1S:n suojukset puhelimen julkaisupäivän?

Juha Tuppi

Paljastavatko Sonyn Xperia Z1S:n suojukset puhelimen julkaisupäivän?
Kolay on julkistanut ennakkotilattavaksi Sonyn Xperia Z1S:lle (tunnetaan myös nimellä Z1 mini) valmistetut suojukset, jotka tulevat myyntiin 26. marraskuuta. Ilmoitettu päivämäärä on käynnistänyt internetissä huhumyllyn Xperia Z1S:n vielä salaisesta julkaisuajankohdasta.

Aikaisemmin vuotaneen Xperia Z1S:n kuvan perusteella Kolayn suojusten mainoskuvissa vaikuttaa kuitenkin olevan Xperia Z eikä Z1S. Toisaalta Sonyn uusi Xperia on vilahtanut myös Sonyn omilla sivuilla, joten julkaisu voi olla jo lähellä.

PhoneArenan mukaan Sonyn Xperia Z1S tullee varustettuna 4,3 tuuman 720p-näytöllä sekä 20,7 megapikselin kameralla ja pitää sisällään Snapdragon 800 -piirisarjan.Olipa kyseessä sitten aito vuodettu julkaisupäivämäärä tai ei, Kolay on saanut huhujen myötä runsaasti huomiota tuotteilleen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.