Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcommilta uusi Snapdragon -piirisarja ja 4G LTE -modeemi

Juha Tuppi

Qualcommilta uusi Snapdragon -piirisarja ja 4G LTE -modeemi
Qualcomm julkaisee uusia mobiilimarkkinoille tarkoitettuja piirisarjoja. Niiden joukkoon kuuluvat Snapdragon-sarjan uusin tulokas, jonka odotetaan nostavan rimaa mobiililaitteissa ja Ultra HD -televisioissa, sekä uusi 4G LTE -modeemi.

Cnet raportoi Qualcommin julkistaneen tänään uusia mobiilimarkkinoille suunnattuja piirisarjoja. Huomattavin uusista komponenteista lienee Snapdragon 805, joka on suunniteltu mobiililaitteita ja Ultra HD -televisioita silmällä pitäen. Snapdragon 805 tulee uudella Adreno 420 -grafiikkapiirillä varustettuna, jota mainostetaan edeltäjäänsä 40% tehokkaammaksi. Piirisarjassa on neljä ydintä, jotka kykenevät 2,5 gigahertsin kellotaajuuteen. Lähteen mukaan Qualcomm kehui Snapdragon-sarjan uutta tulokasta yhtiön tähän mennessä suorituskykyisimmäksi piirisarjaksi.

Qualcomm ilmoitti myös seuraavan sukupolven Gobi 9x35 4G LTE -modeemista, joka pyörittää uuden teknologian lisäksi myös 3G:tä ja muita varhaisempia langattomia verkkoja. Gobi 9x35 on yhtiön ensimmäinen 20 nanometrin viivanleveydellä valmistettu modeemi, jonka odotetaan mahdollistavan pienemmät ja ohuemmat laitteet.Edellä mainittujen lisäksi Qualcomm julkisti uuden WTR3925 RF-piirisarjan, jonka pitäisi niin ikään tuoda parannuksia suorituskykyyn, virrankulutukseen ja tilavaatimuksiin.

Yhtiö uskoo uusien piirisarjojen ja 4G LTE -modeemin mahdollistavan Ultra HD -tasoisen kuvan striimauksen ja toistamisen. Snapdragon 805 -piirisarjaa odotetaan markkinoille ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja