Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu MomentCam -sovellus nyt englanninkielisenä iOS- ja Android-laitteille

Juha Tuppi

Suosittu MomentCam -sovellus nyt englanninkielisenä iOS- ja Android-laitteille
Suosittu kiinalainen MomentCam -sovellus, joka istuttaa kasvokuvan piirrettyyn karikatyyriin, on nyt käännetty englanniksi iOS- ja Android-alustoille.

PhoneArena raportoi tänään internetissä laajasti levinneen kiinalaisen MomentCam -viihdesovelluksen olevan nyt saatavilla iOS- ja Android-laitteille englanninkielisenä versiona. Sovelluksen avulla käyttäjä voi istuttaa oman kasvokuvansa piirrettyyn karikatyyriin sekä testailla erilaisia hiustyylejä, silmälaseja ja vaatteita piirroshahmolleen. Näin luotua piirrosta voidaan käyttää esimerkiksi humoristisena profiilikuvana. Sovelluksella voi myös jakaa luomiaan piirroshahmoja muiden käyttäjien kanssa.

MomentCam -viihdesovelluksen englanninkielinen versio on ilmainen, ja se on saatavilla iOS-alustoille Applen App Storesta, sekä Android-laitteille Google Playsta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.