Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinassa myönnettiin toimiluvat 4G-verkoille

Manu Pitkänen

Kiinassa myönnettiin toimiluvat 4G-verkoille
Kiinalaiset viranomaiset ovat myöntäneet maan kolmelle suurimmalle teleoperaattorille toimiluvat TD-LTE-verkon kaupallista käyttöä varten. Kiinalaiset operaattorit voivat näin ollen aloittaa siirtymisen 4G-aikaan milloin vain ne haluavat.

Maailman suurin teleoperaattori China Mobile on suunnitelmissaan kaikista pisimmällä. Lisäksi se on kolmikosta ainoa, joka aikoo käyttää TD-LTE-tekniikkaa 4G-verkkonsa tukirankana. China Unicomin ja China Telecomin verkot on määrä rakentaa FDD-LTE-tekniikan varaan. Luvat FDD-LTE-verkon rakentamiseen irtoavat kuitenkin myöhemmin.

China Mobile aikoo avata 4G-verkkonsa 18. joulukuuta, eli kahden viikon kuluttua. Ennakkotietojen perusteella operaattori aikoo samalla aloittaa uutta verkkoa tukevien iPhone-puhelimien myynnin. Tähän asti iPhonea ei ole voinut ostaa China Mobilen kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.