Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla tulee kauppoihin 11. joulukuuta

Manu Pitkänen

Jolla tulee kauppoihin 11. joulukuuta
Jolla-älypuhelimien myynti alkaa DNA Kaupoissa keskiviikkona 11. joulukuuta. DNA:lla on Suomessa yksinoikeus myydä uutta kotimaista älypuhelinta.

"Puhelimia tulee ensivaiheessa myyntiin rajoitettu erä, mutta laitetta saadaan tarjolle kaikkiin DNA Kauppoihin ympäri Suomen ja puhelimia riittää ennakkovaraajien lisäksi myös yleiseen myyntiin", kertoo DNA:n Jolla-projektista vastaava liiketoimintajohtaja Cedric Kamtsan.
Ensimmäinen erä Jollia myytiin lanseeraustapahtumassa Helsingissä 27. marraskuuta. Narinkkatorilla oli saatavilla kaikkiaan 450 puhelinta. DNA:n mukaan toimitukset muille ensimmäisen eli "first edition" -vaiheen ennakkovaraajille ovat parhaillaan käynnissä Jollan kautta.

"Second chance" -vaiheen ennakkovaraajat Suomessa lunastavat puhelimensa joko DNA Kaupasta tai Jollan kautta postitoimituksella, sen mukaisesti minkä toimitustavan he ovat valinneet ennakkoon. Toisen vaiheen ennakkovaraajien puhelimien toimitukset alkavat 11. joulukuuta sekä postitse että DNA Kaupasta.

Enakkoon varattua puhelinta pidetään varattuna DNA Kaupoissa perjantaihin saakka. Mikäli varattua puhelinta ei käy hakemassa perjantaihin mennessä, siirtyy kyseinen yksilö yleiseen myyntiin. Oikeus puhelimeen ei häviä mihinkään, mutta perjantain jälkeen kysyntä ja tarjonta määrittää sen koska ennakkovaraaja saa puhelimensa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja