Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin älypuhelimiin liitettävä GamePad -peliohjain julkaistaan ensin Euroopassa

2
Juha Tuppi

Samsungin älypuhelimiin liitettävä GamePad -peliohjain julkaistaan ensin Euroopassa
Samsung on julkistanut GamePad -peliohjaimen Android-pohjaisille Galaxy-älypuhelimilleen. Laite on tarkoitus tuoda markkinoille ensin Euroopassa.

Engadget raportoi tänään Samsungin julkistaneen uuden Smartphone GamePad -peliohjaimensa. Laite ottaa yhteyden älypuhelimeen Bluetoothin avulla ja on yhteensopiva 4-6,3 tuuman Galaxy-puhelimien kanssa, joissa on Android 4.1 tai uudempi versio.
Laite on kooltaan 137,78 x 86,47 x 31,80 millimetriä ja painaa 195 grammaa. Peliohjain tulee varustettuna ladattavalla 160 milliampeeritunnin akulla.

GamePad osaa myös hyödyntää Android 4.3 -versiolla varustettujen Galaxy-puhelinten NFC-ominaisuutta parittumalla laitteen kanssa pelkän kiinnittämisen yhteydessä. Lisäksi Galaxy-laitteet ovat liitettävissä televisioon HDMI-kaapelilla tai Samsungin AllShare Screen Mirroring -ominaisuuden kautta.

Laitteen mukana tulee myös Samsungin Mobile Console -sovellus, jonka avulla käyttäjä voi selailla ja ostaa peliohjainta tukevia pelejä, joihin kuuluvat muiden muassa EA:n Need for Speed: Most Wanted, Gameloftin Modern Combat 4: Zero Hour ja Ubisoftin Prince of Persia: The Shadow and the Flame.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja