Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

China Mobilen 4G-verkot avautuivat -- mutta ilman iPhonea

Manu Pitkänen

China Mobilen 4G-verkot avautuivat -- mutta ilman iPhonea
China Mobile on odotetusti avannut tänään 4G-verkkonsa kaupalliseen käyttöön Kiinassa. Ennakkotiedoista huolimatta maailman suurin operaattori ei tiedottanut Applen iPhonen tulemisesta sen valikoimiin.

Wall Street Journal kertoi joulukuun alussa, että Apple ja China Mobile olisivat päässeet yhteisymmärrykseen sopimusehdoista. Näin ei kuitenkaan ole ja neuvottelut jatkuvat edelleen. Maaliviiva on ilmeisesti lähellä, sillä operaattorin suurkaupungeissa sijaitsevat yksiköt mainostavat verkkosivuillaan iPhonea ja ne ovat houkutelleet ihmisiä ennakkotilaamaan iPhonea.
Operaattorin toimitusjohtaja totesi 4G-verkon avajaisten yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että hän toivoo Applen puhelimien tulevan heidän valikoimiinsa mahdollisimman pian, kertoo WSJ:n Digits-blogi.

China Mobilen mukaan heidän 4G-verkko kattaa tämän vuoden loppuun mennessä 16 kaupunkia ja ensi vuoden aikana lukema nousee 340 kaupungilla. Operaattorin aikomuksena on lisätä markkinointia ja kasvattaa operaattorituen määrää puhelinten hintojen laskemiseksi.

Yhtiön hallituksen puheenjohtajan, Xi Guohuan, mukaan tavoitteena on myydä ensi vuoden aikana 190-220 miljoonaa älypuhelinta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja