>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opera Max minimoi mobiililaajakaistan datasiirron

Manu Pitkänen

Opera Max minimoi mobiililaajakaistan datasiirron
Verkkoselaimestaan tunnettu norjalainen Opera on esitellyt Max-sovelluksen beta-version Android-laitteille, minkä tarkoituksena on kuristaa mobiililaajakaistan datasiirto niin pieneksi kuin vain mahdollista.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa on hyvin tavallista, että mobiilinettiliittymissä on rajoituksia liikuteltavan datan määrän suhteen. Gigatavurajoitukset rajoittavat lempisovellusten käyttöä. Opera Maxin tavoitteena on pakata mobiililaitteiden ja verkon välillä liikkuvaa dataa, jolloin sovelluksia voi käyttää aiempaa enemmän.

Opera Maxin toimintalogiikkana seurata salaamatonta liikennettä ja kierrättää liikenne Operan pakkauspalvelimien kautta. Opera huomauttaa, että se seuraa vain kuinka paljon käyttäjät käyttävät dataa ja miten paljon pakkaus on vähentänyt kuormaa. Yhtiö ei anna lupauksia miten hyvin Max pakkaa liikennettä, koska se riippuu hyvin paljon siitä, millaista dataa pakataan.Opera hakee nyt beta-testaajia Maxille. Testaajaksi otetaan rajoitettu määrä yhdysvaltalaisia Android-käyttäjiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.