Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

PlayStation Mobile -pelipalvelu mobiililaitteille on avattu nyt myös Suomessa

Juha Tuppi

PlayStation Mobile -pelipalvelu mobiililaitteille on avattu nyt myös Suomessa
Sony on viimein laajentanut PlayStation Mobile -palveluaan nyt myös Suomeen.

Sonyn PlayStation Suomi -sivusto ilmoitti tänään PlayStation Mobile -pelipalvelun laajenemisesta kattamaan myös Suomen. Palvelu lupaa sekä tunnettuja pelinimikkeitä että indie-uutuuksia pelattavaksi Sonyn sertifioimiin mobiililaitteisiin sekä PS Vita -käsikonsoliin. Palvelusta kerran ostettuja pelejä voidaan pelata kaikilla palvelun tukemilla laitteilla.

PS Vitalla palvelun käyttö vaikuttaa suoraviivaiselta - PlayStation Storesta löytyy PlayStation Mobile -osio, jossa palvelun sisältö on selattavissa. Palvelun käyttö tableteilla ja älypuhelimilla vaatii sen sijaan ilmaisen Android-sovelluksen, joka löytyy täältä, ja lista palvelun tukemista laitteista löytyy puolestaan täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.